Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CHERRY TOUR s.r.o.

CHERRY TOUR s.r.o.

28.října 209/433
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
Telefon: 596 924 531
Web: http://www.cherry-tour.cz
Email: info@cherry-tour.cz

 

Svou podnikatelskou činnost jsme zahájili pod obchodní firmou Cestovní agentura CHERRY v roce 1999. Firma rodinného typu byla založena za účelem pronájmu karavanů v Chorvatsku.
Od samého počátku byl důraz v prvé řadě kladen na kvalitu, nikoliv kvantitu nabízeného produktu. Výběr vhodných kempů k umístění vlastních ubytovacích kapacit podléhá náročným požadavkům, které velice dobře známe díky přímému kontaktu s našimi zákazníky. Každoročně zajišťujeme bezproblémovou dovolenou několika tisícům zákazníků a jsme hrdi na jejich drtivou spokojenost. Díky našemu výhradnímu vlastnictví ubytovacích kapacit nabízíme našim zákazníkům pobyty za bezkonkurenčně nejlepší cenu nejen na českém trhu.

Za účelem poskytnutí větší záruky a komplexnějších služeb se v roce 2010 cestovní agentura transformovala na cestovní kancelář CHERRY TOUR s.r.o. a mění se i právní forma podnikání. V souladu s chorvatskou legislativou námi nabízené pobyty vytváří naše dceřiná CHERRY d.o.o. (družstvo sa ograničenu odgovornošću) se sídlem v Poreči.

Ve spojitosti s každoročními vysokými investicemi do našich karavanů a mobilních domů (mobilhomů) neustále dochází k rozšiřování vlastní ubytovací kapacity a samotného zkvalitňování poskytovaných služeb. V současné době disponujeme nejširší nabídkou kempového ubytování na trhu.

Naše vlastní kapacity (mobilní domy, karavany) se nacházejí v těchto destinacích v Chorvatsku:
  - Poreč - kemp Bijela Uvala (Istrie)
  - Baška - kemp Zablaće (ostrov Krk)
  - Biogradu na Moru, kemp Park Soline (severní Dalmácie)
  - Jezera, kemp Jezera Lovišća (ostrov Murter)
  - Šibenik, kemp Solaris resort (severní Dalmácie)

Neustále se snažíme o vylepšování našich vlastních ubytovacích kapacit - klimatizovaných karavanů a mobilních domů (mobilhomů) v Chorvatsku. Komfortní UBYTOVÁNÍ V MOBILNÍCH DOMECH s vlastním sociálním zařízením byl hit loňské sezóny, proto jsme pro Vás na sezónu 2012, kromě výrazného navýšení ubytovací kapacity, připravili novinku - mobilní domy přímo u moře v luxusním rodinném letovisku Solaris resort v chorvatském Šibeniku.

NOVINKY:
  - mobilní domy přímo u pláže
  - zcela nové mobilní domy vyrobené na zakázku, např. v luxusní lokalitě SOLARIS RESORT v Šibeniku!
  - zařazení do nabídky nejrozsáhlejšího rezortu Solaris na pobřeží Jadranu
  - rozšíření kapacit v Biogradu na Moru
  - rozšíření kapacit v Murteru
  - nově kapacity v Itálii
  - nově kapacity ve Francii

ZIMNÍ ZÁJEZDY
Na základě spolupráce s patnerskou cestovní kanceláří Vám předkládáme tipy, jak si za zvýhodněných podmínek užít sněhové radovánky. Sázíme na kvalitu středisek a terénů, která se nezakládá na módních, eventuelně podbízivých cenových výstřelcích. Jedná se jen o zlomek lyžařských pobytů, ke kterým nabízíme pohodlnou dopravu mikrobusem Volkswagen Caravelle 2,5 TDi od naší dceřiné CHERRY TRADE s.r.o., a to z místa Vašeho bydliště.

Kompletní nabídku lyžařských zájezdů (Rakousko-Stubai, Itálie-Val di Fiemme, Paganella, Bormio, Francie-Les Menuires) Vám zašleme na vyžádání. Všichni naši zákazníci navíc obdrží slevu ve výši 100 Kč/os z katalogových cen. Zákazníci, kteří v minulých letech využili ubytování v našich karavanech v Chorvatsku obdrží slevu 200 Kč/os, (slevy nelze sčítat ani uplatnit na jednodenní lyžování Chopok - Nízké Tatry). 

ČLÁNKY CK:
Mobilní domy a karavany v Chorvatsku - novinky na léto 2013
Baška a Poreč - pohoda v kempových karavanech
Biograd, Murter a Šibenik - dovolená v mobilních domech
Mobilní domy - skupinové pobyty pro náročné
Kolektivní pobyty - Chorvatsko
Karavany v Chorvatsku - babí léto za pár korun
Karavany v Chorvatsku - levná dovolená s Cherry Tour

Další kontakty

Mobily: 725 120 440 , 775 613 014, 608 808 892

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.