Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Sport-S

CK Sport-S

28.října 1078
430 01 Chomutov
Telefon: 474 624 088
Web: http://www.sport-s.cz
Email: info@sport-s.cz

 

CK Sport-S byla založena v roce 1990 původně jako Sport-S Švehla a následně v roce 1992 vznikla CK Sport-S, s.r.o. 
Od počátku naší činnosti jsme se zaměřili na aktivní dovolenoulyžování v Alpách (v současné době cca 60 středisek v Rakousku, Francii, Itálii a Švýcarsku), rafting, vodácké aktivity, poznávací zájezdy a cesty, cyklistika a sportovní programy v Česku. 
Postupně nabídku rozšiřujeme o další aktivity, destinace a činnosti - např. pobyty v horách, v termálech i u moře, inline zájezdy, akce pro školy, firmy atd. 

* LYŽOVÁNÍ A SNOWBOARDING
Rakousko
Země našich jižních sousedů je doslova zaslíbená milovníkům lyžování. Nepřeberné množství lyžařských terénů a svahů nadchnou snad každého - od začátečníka po experta, lyžaře i freestylistu. Díky ledovcům trvá lyžařská sezóna neuvěřitelných 9 měsíců - od září do května. Ale co je hlavní výhodou oproti Francii, Itálii nebo Švýcarsku? Snadná dostupnost většiny středisek autem - vždyť některá jsou již kousek za našimi hranicemi. Báječná lyžařská dovolená nebo víkend může začít.

Francie
Stovky kilometrů sjezdovek vedoucích již od prahu Vašeho ubytování, vysoká nadmořská výška a metry prašanu, dech beroucí snowparky a volné pláně stvořené jen pro freeride, noční párty v některém z desítek barů či diskoték – to je pravá Mekka lyžování a dovolená ve vašem stylu … 

Švýcarsko
Matterhorn, Eiger, Jungfrau,… co hora to věhlasné jméno, co lyžařské středisko, to pojem. Kolébka alpského lyžování, která svou rozmanitostí, autentičností a zejména překrásnými horami jistě dostane i vás. Po náročném dni pak můžete zregenerovat svoje síly v termálních lázních nebo nad místními specialitami – sýrovými fondue, raclette či u sklenky výborného vína. Pojeďte s námi do země, kde hory jsou doma.

Itálie
Impozantní hory, odvážně vedené a skvěle preparované sjezdovky, jižní slunce, pověstný italský temperament, vynikající kuchyně a lahodné víno. To je lyžařská dovolená, která má všechna nej… 

   * Alpy za cenu Krkonoš
   * Podzim na ledovcích
   * Zkrácené pobyty
   * Ski a wellness
   * Jarní lyžovačka

* POZNÁVACÍ CESTY
Aktivní dovolená má mnoho podob, jednou z nich je možnost se s námi vydat na poznávací zájezd. Během okamžiku se stanete i vy objeviteli a dobrodruhy, můžete projet celou zemi křížem krážem. Vylezte na vrcholky hor, nebo vydejte se k nitru vulkánů, do samé blízkosti gejzíru, do pouště bez konce, sešplhejte na dno kaňonu, nebo zažijte adrenalin na raftu při sjíždění dravého proudu řeky. Poznejte nevšední krásu přírody, nové lidi i jejich mentalitu, zažijte oslavy, či jiné zvyklosti na vlastní kůži. Na poznávacích zájezdech zažijete věci, které se nesmazatelně zapíší do paměti.

* POBYTOVÉ ZÁJEZDY
Pobytový zájezd může být jednou z forem aktivní dovolené, ať už na horách či u moře, můžete zažít mnoho zážitků, které se nesmazatelně zapíší do paměti. Léto v Alpách vám učaruje, a ještě mnohokrát se sem vrátíte. Samozřejmě nesmíme opomenout pobyty u moře, které ve spojení se sluncem, dodají sílu do dalších všedních dní.
Pobyty u moře - Francie, Itálie
Pobyty na horách - Francie, Itálie, Rakousko, Švýcarsko
Jezera a termály - Itálie a Maďarsko 
Ozdravné pobyty - Rakousko

* VODA A RAFTING  
Lákají vás nevšední zážitky? Přitahuje vás dobrodružství a nespoutaná příroda? Pak jsou rafting a vodácké zájezdy přesně tím, co hledáte.…překonáváte hučící vodní válce, výskáte ve vlnách, kolem vás jen vodní tříšť. Prostě paráda. Projíždíte peřejemi, které byly ještě donedávna doménou pouze zkušených vodáků. Vše je ve vašich rukou. Prožíváte chvíle napětí a určitě se dostaví i opojný pocit divoké radosti z nespoutaného živlu. A pak je tu cíl. Řeka se zklidní a vy se rozhlédnete kolem sebe. Tráva je pořád zelená, nebe pořád modré a přesto je všechno úplně jiné a krásnější. I členové posádky jsou vám nějak bližší. Prožili jste společně něco napínavého a krásného. 
   * Vodácké zájezdy - Česko, Slovensko, Polsko, Rakousko a Francie
   * Rafting a canyoning - Česko, Slovensko, Rakousko, Norsko
   * Voda pro školy - Česko, Slovensko, Polsko
   * Voda pro skupiny - Česko, Slovensko, Polsko
   * Půjčovna lodí Vltava 
    
* CYKLO A INLINE    
Cyklo zájezdy se v poledních letech staly fenoménem i výbornou formou aktivní dovolené. Mnoho nadšenců již zdolalo mnohé vrcholy cyklo tras, nebo i pohodové jízdy nížinami po celé Evropě. Připravili jsem pro vás nabídku cyklistických zájezdů, které zaujmou zkušené bikery, ale i začínající. Můžete se s námi vydat do nížin i náročných horských úseků. Zážitky, které si odvezete z takové dovolené, jsou jedinečné a nezaměnitelné.
   * Rakousko, Maďarsko, Francie, Švýcarsko, Itálie

* OUTDOOR V ČESKU
Za pořádnými zážitky nemusíte cestovat za hranice, ani vydávat horentní sumy. Stačí vydat se na víkend do Českého Krumlova. Vedel velké zábavy si trochu protáhnete tělo, pokocháte se malebnou jihočeskou krajinou, nasajete romantiku půvabných zákoutí křivolakých krumlovských uliček a starobylých domů a na závěr dne se osvěžíte v některé z útulných hospůdek. To jsou České víkendy v Č.Krumlově a je jen na vás, který z programů si vyberet pro sebe, pro svoji rodinu, přátele, školní třídu, kolegy či tchyni.
   * Vodácké zájezdy
   * Víkendy na vodě
   * Vícedenní voda 

* AKCE PRO FIRMY
Lyžařské pobyty
Outdoorové programy
Outdoorové hry
Vodácké programy                 

Zájezdy a akce Sport-S si můžete rovněž koupit u našich provizních prodejců, v celé republice, jejich počet, který neustále roste, se pohybuje v řádu několika stovek. 

ČLÁNKY CK:
S kánoí po kanadském Yukonu
Brazilské Bonito - poslední ekologický ráj světa
Outdoor v Česku - aktivní víkendy
Pitztal - pobyty v tyrolských Alpách

Další kontakty

Telefon 2: 411 131 288-9
Mobil: 777 263 423
chomutov@sport-s.cz

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.