Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Francouzština na kurzu v zahraničí

Francouzštinou se domluvíme nejen ve Francii, ale třeba i ve Švýcarsku, Belgii, karibské oblasti a v Kanadě. Všichni, kteří se ji učí, se shodují na tom, že se jedná o poměrně náročný jazyk především kvůli těžké výslovnosti. Vše se píše trošku jinak, než se vyslovuje. Kde jinde si proto upevnit znalosti francouzského jazyka než na kurzu v zahraničí?

Zeptali jsme se odborníků z jazykové agentury Channel Crossings na jejich tipy pro studium francouzštiny i dalších jazyků v zahraničí.

Bezesporu nejoblíbenější destinací pro studium francouzštiny je Francie. Hlavní město Paříž je z České republiky snadno dostupné několika přímými leteckými spoji, dopravit se sem můžete velmi lehce i autem nebo autobusem. Pokud si pro svůj kurz vyberete jiné město ve Francii, rádi Vám pomůžeme s rezervací vlakové nebo autobusové jízdenky.


Foto: Paříž

Kurzy francouzštiny v Paříži

V Paříži najdete mnoho jazykových škol, na kterých lze studovat francouzštinu. Vybírat můžete z větších škol, které se specializují především na výuku všeobecné francouzštiny. Oblíbené jsou však i menší školy, kde je možné absolvovat i specializované kurzy v menších skupinách. Zájemcům o velmi intenzivní studium francouzského jazyka, manažerům a motivovaným studentům, jsou určeny malé školy, které nabízí výuku obecné, business a specializované francouzštiny a to buď v miniskupinách nebo individuálně, či nejlépe kombinací obojího.
*kurz francouzského jazyka v Paříži pořídíte v ceně od 5 500 korun za týden

Kurz francouzštiny v Montpellier

Montpellier je hlavním městem regionu Languedoc na jihu Francie. Díky známé univerzitě jde o velmi živé studentské město. Ceny kurzů francouzštiny jsou velmi příznivé, možná také proto, že město neleží přímo u moře ale 6 km od něj. Hostitelské rodiny v Montpellier jsou známé svou pohostinností.
*francouzštinu v Montpellier pořídíte za cenu od 5 535 korun za týden

Kurzy francouzštiny v Antibes

Antibes patří mezi vyhledávaná letoviska Azurového pobřeží, leží asi 20 km od Nice a 10 km od Cannes. Škola má výbornou reputaci a kromě výuky všeobecné francouzštiny nabízí i specializované kurzy, kurzy obchodní francouzštiny, kurzy s výukou vaření, kurzy pro juniory a teenagery a kurzy 50+.
*za 1 týden v Antibes zaplatíte 6 615 Kč/20 lekcí


Foto: Antibes

Nezaujala vás Paříž, Montpellier nebo Antibes? Nevadí! Nabízíme kurzy francouzštiny v dalších městech Francie:

Aix-en-Provence, Lyon, Nice, La Rochelle

Pokud máte zájem o nabídku kurzů v těchto městech, neváhejte se s námi spojit na níže uvedených kontaktech. Rádi Vám připravíme nabídku na míru podle Vašich požadavků.

Kurzy francouzštiny ve Švýcarsku

Lausanne leží ve francouzsky mluvící části Švýcarska, na břehu Ženevského jezera. Škola Eurocentres Lausanne patří ke špičce ve svém oboru, budova školy se nachází v centru města, ze kterého je možné pozorovat vrcholky Alp. Škola nabízí 3 stupně intenzity výuky - 20 lekcí, 25 lekcí a 30 lekcí týdně!


Foto: Montreal

Kurzy francouzštiny v Kanadě 

Montreal, bilingvní kanadské město, leží na řece St. Lawrence ve frankofonní provincii Quebec. Jazyková škola LSC se nachází v centru města a nabízí kurzy francouzštiny a angličtiny. Studenti mohou studovat oba jazyky. Při cestě do Montrealu je nutné počítat s jedním přestupem.
*20 lekcí francouzštiny v Montrealu stojí 3 800Kč

Exotický Karibik - ostrov Guadeloupe

Láká nejen milovníky tepla a průzračného moře, ale také zájemce o studium francouzštiny. Málokdo ví, že zde bez problémů můžete platit eurem, neboť ostrov náleží Francii a je tedy součástí Evropské unie. Kurzy francouzštiny ve škole Media Langues Caraibes je možné spojit s výukou vaření nebo surfování.


Foto: Gaudeloupe

Každý měsíc pro vás od našich partnerských škol získáváme zvýhodněné nabídky kurzů. Přihlaste se k odběru novinek a dozvíte se o nich i vy!

- PR článek -

Channel Crossings
Lazarská 8/13(budova E)
120 00 Praha 2-Nové Město
Tel.: 210 215 340-1

Skype: zahranici
katalog@chc.cz
www.chc.cz
on-line nezávazná poptávka

Článek byl zobrazen 3 043 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko
Zájezdy do Francie