Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Cesty na přání

Každý máme nějaké přání, chceme něco zažít, něco vidět. Cestovní a dopravní agentura Lido-CS se už 17 let snaží vyhovět svým klientům při uskutečňování jejich nápadů a přání. Jsme schopni zajistit jak cesty za poznáním, turistikou, sportem, kulturou a zábavou, ale i za nákupy a atrakcemi. Oblíbené jsou zejména Vánoční trhy, návštěvy Legolandu a podobně.

Díky tomu, že dopravu provádíme mikrobusy pro 7 až 8 zákazníků, jsme schopni se pohybovat i tam, kam klasické autobusy nemohou. To je velká výhoda nejen při špatném počasí, ale také v případě, že jsou mezi našimi klienty méně pohyblivé osoby. O zákazníky tedy nemáme nouzi. 


Foto: Francie - kaňon Verdon

Naše ceny za dopravu se pohybují od 8,- Kč/km v Česku a na Slovensku, v zahraničí pak od 9,-Kč/km. Tyto ceny bohužel nelze zaručit trvale při nenasytnosti trhu PHM a poplatků.

Mikrobusy mají pochopitelně klimatizaci, přídavná topení, jsou vybaveny GPS a některé i DVD. Nápoje teplé a v omezeném množství i studené jsou k dispozici po velkou část cesty. Všichni naši řidiči jezdí po Evropě nejméně 15 let a tak mají i dostatek zkušeností a znalostí navštěvovaných lokalit. 

Ubytování zajišťují spolupracující agentury a kanceláře ve kvalitě, jakou si budete přát - od noclehu v parku až po hotel HILTON.


Foto: Olomouc - koncert J. Cury

Jak tedy na to? Stačí, když Vy budete mít cestovatelská přání a my pak zpracujeme zájezdy v té kvalitě, kterou budete požadovat. Do 5 dnů Vás seznámíme s kalkulací a bude-li vyhovovat, JEDEME! A nemusí Vás být hned 7 či 8 (i když parta je parta). U nás vždy někdo na něco čeká a jsou i klienti, kteří rádi pojedou všude tam, kde ještě nebyli.

Příklady na rok 2013  

SPORT - již jsou zájemci o Rallye Corsica a tenisový turnaj Roland Garros v Paříži. U těchto akcí je čas i na prohlídku a výlety.


Foto: Verona - aréna

KULTURA - opery a balet v La Scale a La Fenice a v dalších operních domech Evropy a divadlech ČR, koncerty, výstavy malířů, folklór a jiné.

POZNÁNÍ - Řím, Ostia, Pompeje, Capri - Provence - Bretaň - Řecko - Benelux - Paříž - Krakov - Slovensko - Nizozemsko s delfináriem, květinami, dřeváky a sýry.

TURISTIKA - horská na Slovensku a Korsice, a také vodní - vydáme se obytnou lodí po řekách a kanálech v Holandsku, Belgii, Francii, Itálii, Německu… 

Protože spolupracujeme s lodní společností MSC, nabízíme i cesty po mořích a oceánech za skvělé ceny (děti do 17 let většinou zdarma). 


Foto: Francie - lodí po kanále du Midi

A TAK NEVÁHEJTE, SDĚLTE NÁM VAŠE PŘÁNÍ – ZA TO NIC NEDÁTE. A CO KDYBY? VY VÍTE KAM, MY VÍME JAK!

- PR článek -

Cestovní a dopravní agentura LIDO-CS 
Roháčova 930
282 01  Český Brod

Tel.: 321 622 522
603 539 701, 604 244 987

lido-cs@seznam.cz 
www.lido-ck.estranky.cz

Článek byl zobrazen 2 815 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko
Zájezdy do Francie