Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Valfréjus – lyžování ve Francii pro celou rodinu

Středisko Valfréjus patří mezi menší lyžařská střediska Savojských Alp, které ovšem má co nabídnout lyžařům všech úrovní a milovníkům dalších zimních sportů. Valfréjus se rozkládá v nadmořských výškách od 1550 až do 2737 metrů a většina sjezdovek je umístěna ve výšce nad 2000 metrů, což je zárukou dobrých sněhových podmínek.

Lyžařské středisko leží nad městečkem Modane (vzdáleném asi 15 km od hranice s Itálií), v těsné blízkosti dalšího oblíbeného střediska - La Normy. Cesta z Prahy je dlouhá přibližně 1 100 kilometrů a trvá asi 12 hodin. Velmi oblíbené jsou proto autobusové zájezdy, kdy cesta během noci v komfortním autobuse příjemně uteče a ráno už můžete vyrazit za zimními radovánkami.

Náš tip: Aktuální nabídka lyžařských zájezdů do Valfréjus

Valfréjus

Městečko Valfréjus si zachovalo svůj původní alpský ráz, který je patrný v architektuře i gastronomii. Najdete zde několik malebných hospůdek a restaurací s výbornou kuchyní zaměřenou zejména na místní speciality. Regionální delikatesy, jakými jsou např. šunky, sýry, marmelády, vám budou nabídnuty v místních obchůdcích, stejně tak jako ostatní potraviny pro vlastní vaření v apartmánech vybavených kuchyňkou.

Valfréjus

Valfréjus

24 sjezdových tratí ve Valfréjus v délce 70 km vám nabídne možnost sjezdů různých obtížností - 4x černá, 6x červená, 11x modrá a 3x zelená sjezdovka je dostatečným výběrem pro zdatné lyžaře i pro ty nejmenší. Na svazích je také možnost lyžování ve volném terénu, tzv. freeride, který jistě ocení ti nejodvážnější.

Valfréjus

Pokud ale nechcete trávit veškerý čas na lyžích, můžete vyrazit na procházku na sněžnicích do národního parku Vanoise, vyzkoušet si bobovou dráhu, půjčit si brusle a vyrazit na kluziště, do kina nebo na heliski. Pro děti jsou v resortu k dispozici 2 lyžařské školy a spousta další zábavy. A abyste si zimní dovolenou opravdu užili, pracovníci resortu plánují pro návštěvníky také bohatý večerní program.

Valfréjus

Do francouzského Valfréjus, které je součástí horského masivu Thabor, můžete vyrazit autobusem nebo vlastní dopravu s CK Beta tour. Ubytování si můžete zvolit v jedné ze dvou rezidencí - CHALETS DE LA RAMOURE*** nebo LA TURRA****. Obě rezidence jsou velmi komfortní, postavené a vybavené v typicky alpském stylu a pro ubytované je k dispozici zdarma také bazén. Většina apartmánů má balkón a plně vybavený kuchyňský kout s myčkou.

Náš tip: Nabídka lyžařských zájezdů do Francie

Valfréjus

Kontakt:

CK BETA TOUR 

Vojtěšská 8
110 01 Praha-Nové Město
Tel.: 224 214 403
ck@betatour.cz
www.betatour.cz 

logo

Další články lyžování ve Francii:
Espace Lumiére - největší lyžařský areál jižních Alp
Lyžařská oblast Saint François Grand Domaine nabízí vše, co potřebujete

- PR článek - 

Článek byl zobrazen 4 233 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Česko | Rakousko
Zájezdy do Francie