Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Doltour s. r. o.

Doltour s. r. o.

Rezlerova 296
109 00 Praha 10-Petrovice
Telefon: 224 239 481
Web: http://www.doltour.cz
Email: doltour@doltour.cz

 

Pobyty na Francouzské Riviéře, v Karibiku, na Havaji. Poznávací zájezdy: Francie, Benelux, Velká Británie. Dále zajišťujeme exotiku: Kanada, USA, Austrálie, Nový Zéland, Indie. Kongresy a skupinové zájezdy dle požadavků zákazníka.

Nabízíme atraktivní dovolenou přímo v srdci Francouzské Riviéry - Antibes. Ubytování je zajištěno v Campu du Pylone v pohodlných karavanech (mobilhomech) nebo v chatkách.
Součástí areálu campu je sladkovodní velký bazén pro plavce (25 m) a brouzdaliště pro děti, které je možno do 1.7. a od 1.9. využít bezplatně. Dále je zde k dispozici volejbalové a travnaté hřiště, hřiště pro nejmenší s prolézačkami. Můžete si zde zapůjčit kola, zahrát kulečník, ping-pong nebo volný čas strávit ve vybavené posilovně. 
V campu je umístěno také pekařství, minimarket s potravinami a smíšeným zbožím, zahradní restaurace a občerstvení. Své cennosti si můžete uschovat v bezpečnostních schránkách, které lze pronajmout na dobu pobytu na recepci campu.
Vzdálenost campu od moře resp. od pláží je cca. 300 m. Pláže jsou zde převážně oblázkové, střežené pobřežní hlídkou, s možností zapůjčení vodních lyží, padáku taženého motorovým člunem, vodního skútru aj. Moře je průzračně modré-azurové. V odstupu cca 100 m jsou na pláže rozmístěny sprchy se sladkou vodou.
Zájemci o potápění mohou dojíždět vlakem cca 45. min. na jih, kde se nachází skalnaté útesy a ostrovy s podvodními jeskyněmi a překrásnou mořskou faunou a florou.

ČLÁNEK CK:
Francouzská Riviéra - dovolená s CK Doltour

Další kontakty

Telefon 2: 224 237 447
praha@doltour.cz

  

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.