Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

BON TON s. r. o.

BON TON s. r. o.

Masarykovo nám. 17
753 01 Hranice
Telefon: 581 605 080
Web: http://www.bontonck.cz
Email: bontonck@bontonck.cz

 

Nabízíme pobytové zájezdy (Řecko, Turecko, Chorvatsko, Bulharsko, Itálie, Maďarsko) a poznávací zájezdy (Paříž, Řím, Londýn, jižní Itálie, Řecko, Holandsko, Vídeň, Krakov, Budapešť ) a zájezdy do Maďarska - termály, relaxace a lázně. Široká nabídka last minute, zájezdy pro školy a skupiny, sleva za včasný nákup a děti zdarma.

POBYTOVÉ ZÁJEZDY

Naše CK prošla od roku 1991 po současnost svým růstem a rozvojem, během kterého získala řadu zkušeností, pevnou pozici na trhu a hlavně to nejdůležitější, tedy stálou klientelu. Právě díky Vašemu zájmu a důvěře, za kterou tímto velmi děkujeme, jsme mohli připravit výrazně rozšířenou nabídku zájezdů .

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY

Každoročně podnikáme kroky k rozvoji CK. Naše webové stránky umožňují on-line rezervaci a postupně na nich bude přibývat nejen nabídka zájezdů (včetně akčních nabídek first-minute, last-minute a speciálních akcí), ale také další služby (pokyny k zájezdům, odbavení klientů před odjezdem / odletem na dovolenou, předpověď počasí v daných destinacích, mapy umožňující prohlédnout lokalitu jednotlivých ubytovacích kapacit, nabídka letenek a autobusových jízdenek, prezentační videa apod.).

RELAXACE A LÁZNĚ

Pro naše klienty je připravena široká škála slevových akcí (slevy za včasný nákup až 16 %, akce děti pobyt zdarma, slevy pro seniory, pedagogy, zdravotně postižené apod.), která je prezentována ve speciální sekci slevy a výhody pro Vás.

NABÍDKA PRO SKUPINY

Kontaktovat můžete naši centrálu v Hranicích, naše pobočky v Přerově, Olomouci, Uherském Hradišti či Brně, nebo kteroukoli z více než 800 cestovních agentur v celé ČR, které jsou akreditovány k prodeji našich zájezdů.

PRACOVNÍ CESTY

Veškerá letecká doprava do našich destinací je zajišťována výhradně českými leteckými přepravci s odletem z Ostravy a Brna. Autokarová doprava je zajišťována z větší části naším vlastním vozovým parkem a doplněna kvalitními autobusy našich stálých smluvních dopravců.

ČLÁNKY CK:
Ostrov ve tvaru kapky v moři, to je Srí Lanka
First minute - nákup vaší dovolené včas má smysl!
Primorsko - hit dovolená 2012 v Bulharsku
Dovolená - Řecko 2012

Další kontakty

Další telefony: 581 602 358, 581 602 360

Pobočka Přerov
Wilsonova 12
750 02
tel.: 581 215 159
prerov@bontonck.cz

Pobočka Brno
Josefská 7/9
602 00
tel.: 542 216 731
brno@bontonck.cz

Pobočka Uherské Hradiště
Josefa Štancla 153
686 01
tel.: 572 557 797
uh@bontonck.cz

Pobočka Olomouc
Ostružnická 11
772 00
tel.: 585 202 538 
olomouc@bontonck.cz 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.