Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Kalousek

CK Kalousek

Komenského 156
562 01 Ústí nad Orlicí
Telefon: 465 526 000
Web: http://www.ckkalousek.cz
Email: usti@ckkalousek.cz

 

Jediným majitelem CK je paní Jana Kalousková. Mezi přednosti CK Kalousek bezesporu patří vlastní luxusní autobusy zahraniční výroby s klimatizací, WC, DVD a občerstvením, dlouholeté zkušenosti v cestovním ruchu, dostupné ceny, spolehlivost a profesionalita. Cílem cestovní kanceláře Kalousek je především udržovat stálou a kvalitní nabídku za dobrou cenu. 

Našim klientům nabízíme země, které jsou bezpečné a ubytovací kapacity, které jsou ověřené. V naší nabídce najdete ubytování od stanů po 3* hotely přímo na pláži a velké množství poznávacích zájezdů. Nabízíme také výhodné ceny pro skupiny, školy, zájmové kroužky, sportovní kluby, dámské kluby, skupiny přátel - každá 16. osoba zdarma. 

Navštivte nás na našich pobočkách nebo na www.ckkalousek.cz - kde najdete kompletní informace o zemích, letoviscích, výletech, fotogalerie, videogalerie, soutěže a širokou nabídku last minute.
Budeme potěšeni pokud si z naší nabídky opět vyberete a budete se z dovolené vracet odpočatí a spokojení. Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru a těšíme se na setkání s Vámi. 
CK Kalousek s námi všude s úsměvem.

ČERNÁ HORA
Černá Hora je malá skrytá perla Jaderského moře - odlišná, unikátní, nedotčená a rozmanitá. Průzračné moře, jedny z nejkrásnějších pláží Evropy (písčité i oblázkové) a 290 km překrásného pobřeží. Divoká a neporušená příroda, vysoké hory, 4 národní parky, historické a přírodní památky UNESCO - to je jen malý výčet toho co nabízí jeden z nejmladších států Evropy. K tomu pohodová atmosféra ve stínu datlovníků, kde nikdo nikam nespěchá a nezapomenutelná pohostinnost velmi příjemných místních obyvatel. V Černé Hoře se velmi rychle začíná rozvíjet turistický ruch a na své si přijdou opravdu všichni, jak milovníci koupání, slunění a potápění, tak motorkáři, cestovatelé, cyklisté či turisté. A je z čeho vybírat - Boka Kotorská - unikátní a největší záliv Jaderského moře, který je podobný norským fjordům, Skadarské jezero - největší ptačí rezervace v Evropě v jehož blízkosti je celá řada zajímavých kostelů, klášterů, hradů, pevností, nebo starobylá historická města Ulcinj, Kotor, Stari Grad, Budva…Černou Horu navštěvují celebrity jako např. Sofie Lorenová, Claudia Schifferová, Silvester Stalone, Michael Douglas…a co Vy přidáte se k nim?
Do Černé Hory nabízíme pobyty autobusem na 10 dní/7 nocí
Bečiči - apartmány Palma** 
Bečiči - apartmány Lux 
Ceny od 6 590 Kč

JIŽNÍ ITÁLIE
Stále častější cíl našich turistů - jižní Itálie. Kalábrie Vás nadchne překrásně čistým Jónským mořem, milým obyvatelstvem, krásnou exotickou přírodou a příznivými cenami. Je to ideální dovolená pro rodiny s dětmi a pro všechny, kteří milují na dovolené především klid a pohodu. Kalábrie leží pouhých 300 km od Sicílie, proto nezapomeňte navštívit tento krásný ostrov a po cestě si prohlédněte celé západní pobřeží Kalábrie. Můžete také navštívit některý z národních parků, nebo jedno z nejrozsáhlejších archeologických nalezišť v Sibari. Kalábrie Vás nezklame a veřte, že je to jedno z posledních míst v Evropě doposud nezkažené masovým turismem, kde najdete typicky příjemnou italskou atmosféru.
V Kalábrii nabízíme pobyty autobusem na 10 dní /7 nocí.
Mandatoriccio Mare - apartmánový dům Bernardo - 100 m od pláže
Ceny od 6 500 Kč

ŠPANĚLSKO
Živé, nespoutané a stále oblíbené Španělsko. Je to turistická velmoc a jedna z nejnavštěvovanějších zemí Evropy. Španělsko Vám nabídne divoké moře, zlatavý písek, široké, ale i malé romantické pláže. Španělsko Vás nabije obrovskou vitalitou, kterou ve Španělsku budete cítit na každém kroku. Nezapomeňte navštívit hrdou Katalánskou metropoli Barcelonu, nezapomeňte zajít na typické španělské flamenco, ochutnejte paelu. Nechte se strhnout a žijte chvíli typicky španělsky, uvidíte, že to za to stojí.
Ve Španělsku Vám nabízíme pobyty autobusem na 10 dní /7 nocí nebo letecky na 8 dní /7 nocí.
Lloret de Mar - hotel Don Juan Lloret***
Malgrat de Mar - hotel Reymar*** 
Pineda de Mar - hotel Mercé** 
Calella - hotel Catalonia***
Ceny od 7 300 Kč

CHORVATSKO
Se svojí neuvěřitelnou délkou pobřeží skoro 5835 kilometrů, z čehož 4057 zaujímá pobřeží ostrovů. My Vám v Chorvatsku nabízíme oblast Makarské riviéry, kde průzračně čisté Jaderské moře je chráněno mohutným pohořím Biokovo. Tato přírodní scenérie Vás jistě uchvátí a zapíše se Vám navždy do paměti. Chorvatsko to není jen dobrá dostupnost, malá jazyková bariéra a překrásný Jadran, Chorvatsko má také nesporné přírodní a kulturní bohatství, proto se nechte unést krásou národních parků, zažijte rafting na Cetině, nebo obdivujte historický Split či Dubrovník. Chorvatsko Vás opět nezklame.
V Chorvatsku Vám nabízíme pobyty autobusem na 10 dní /7 nocí.
Podgora - penzion a apartmány Vanja a Vito
Podgora - kemp Sutikla - stany a karavany - kemp přímo u moře
Igrane - apartmány Prug
Ceny od 3 490 Kč u stanů a 4 690 Kč u penzionu s polopenzí

ŘECKO - KORFU 
Tento ostrov plný zeleně si určitě zaslouží Vaši návštěvu. Nejen že budete obklopeni všudypřítomnými štíhlými cypriši a staletými olivovníky, ale dýchne na Vás i bohatá řecká historie. Nezapomeňte na památky hlavního města Kerkyry, projděte se typicky úzkými uličkami, nakupte olivový olej, řecké víno, nebo kožené či stříbrné ruční výrobky. Pokud jste příznivci přírodních krás, pak navštivte letovisko Sidari a proplavte známými pískovcovými útvary - Kanály lásky, nebo v rámci lodního výletu navštivte další z Jónských ostrovů - Kefalonii, Ithaku nebo Lefkadu. Na závěr doporučujeme typický řecký večer a vzpomínky na Řecko Vás jistě budou hřát ještě po návratu z dovolené.
V Řecku Vám nabízíme pobyty letecky na 12 /11 nocí nebo na 11 /10 nocí.
Acharavi - hotel Marie**, studia Gongas
Ceny od 8 700 Kč

ITÁLIE - DOLOMITY 
Jedním z nezajímavějších pohoří v Evropě jsou jistě Dolomity. Pokud nemáte rádi pobyty u moře a raději se věnujete lyžování, pak se nechte zlákat do údolí Val di Sole do lyžařského areálu Passo Tonale. Čekají na Vás sjezdovky všech obtížností, lyžování na ledovci až do konce dubna, snowparky a perfektní vybavenost areálu. Nemusíte se již o nic starat - vše v ceně - doprava, ubytování, polopenze, skipass, skibus. Pojeďte a nebudete litovat. Cena Vás jistě mile překvapí.
Lyžování Vám nabízíme pobyty autobusem na 5 dní /4 noci, 4 dny/ 3 noci
Passo Tonale - Vermiglio - Casa Agostini
Ceny od 6 899 Kč

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY
CK Jiří Kalousek pořádá velké množství poznávacích zájezdů po celé Evropě. Tyto zájezdy jsou cenově velmi výhodné. Vybrat si můžete od jednodenních zájezdů do měst jako je Vídeň, Budapešť, Regensburg, Krakow, Tulln, Drážďany, Norimberk, Bratislava a z široké nabídky adventních jednodenních zájezdů. Celý víkend můžete obdivovat např. Bavorsko a jeho pohádkové zámky, Salzbursko, Dolomity.

V rámci pobytově - poznávacích zájezdů můžete navštívit oblíbenou Paříž, Holandsko, Slovinsko, Benátky, Londýn, Černou Horu, Chorvatsko. Můžete také spojit poznávání s relaxováním v lázních na Slovensku, v Německu, Rakousku nebo Maďarsku. Pokud chcete poznávat krásy České a Slovenské republiky, pak se vydejte do Krušných hor, Jeseníků nebo do Vysokých Tater. Nabídka je opravdu široká, stačí si vybrat.

Pomáhejte s CK Kalousek
CK Kalousek se rozhodla podpořit Nadaci Rakovina věc veřejná a stala se jejím partnerem. Přispívejte společně s námi na dobrou věc. Z každé zaplacené smlouvy přispívá CK Kalousek 1 Kč na konto nadace.

ČLÁNKY CK:
Montserrat - ideální výlet z Costa Brava nebo Costa del Maresme
Tajemná Černá Hora
Kalábrie - dovolená s romantikou
Kalábrie - za rekreací i poznáním

Další kontakty

Telefon 2: 465 421 750
Zelená linka: 800 100 682
Mobily: 603 584 851, 736 629 990

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.